Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Oasis Merchandise

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Št Okt 19, 2006 2:31 pm    Predmet: Oasis Merchandise Odpovedať s citátom Back to top

Za 2000kč se to dá, no ne ??

http://www.recordstore.co.uk/oasis/home.jsp?Search=RKID05TS19

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Okt 19, 2006 3:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Keby som si chcel objednat, neviete kolko si banky uctuju za transakciu v cudzej mene? Nemate s tym skusenosti? Bo mam len visu electron. Ja si robim uz dlhsie zalusk na to 3ko z tour zo Skotska.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Št Okt 19, 2006 4:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

fajn vecicka adam!odkial mas taketo paradicky?
btw nieco okrem bundy ci mikiny ci co to je?ja som si dal teraz spravit dve tricka s potlacou, ktoru mi dal bajla a zajtra(t.j. v piatok-poz.redaktora Laughing ) ich budem mat tak sa tesim a budem chodit takto Mr. Green .

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Št Okt 19, 2006 4:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
fajn vecicka adam!odkial mas taketo paradicky?
btw nieco okrem bundy ci mikiny ci co to je?ja som si dal teraz spravit dve tricka s potlacou, ktoru mi dal bajla a zajtra(t.j. v piatok-poz.redaktora Laughing ) ich budem mat tak sa tesim a budem chodit takto Mr. Green .

Já to ještě nemám, ale líbí se mi to Smile Můžete mi to někdo koupit k vánocům Exclamation Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Okt 20, 2006 6:08 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

waaau. adam, dik za tip. uz viem co mam napisat jeziskovi Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: So Okt 27, 2007 5:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ta nova si mi tiez paci, mam velke nutkanie si ju objednat, len sa bojim, aby som nedopadol jak s tym trickom Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: