Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Meds by Placebo

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Jan 20, 2006 2:46 pm    Predmet: Meds by Placebo Odpovedať s citátom Back to top

Bracho vcera stiahol to, o com predpokladam, ze je novy album Placebo - Meds (2006). Takze idem pocuvat ...

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Jan 20, 2006 3:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

super, ja to cucnem z netu zajtra, potom daj vediet ze ako sa ti to paci Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Pi Jan 20, 2006 5:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

OK I will! Very Happy

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: So Jan 21, 2006 2:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No veru aj ja by som mal nieco podobne spravit. Zatial som pocul iba Because I want you a Song to say goodbye a mam hlad po dalsich. Proste typicke Placebo, tak ako ich mam rad, aj ked by som privital keby bol novy album trosku viac alternativny.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 13, 2006 12:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dobre spravy aj pre Placebo fans. 24.6 hraju v prahe a niekedy v juni tiez v Rakusku, kusok od hranic. Len skoda ze na pohodu nedojdu, ved v tom case koncertuju po Europe, to sa tam vyslovene pyta. Treba snivat, potom mame nadej Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 24, 2006 8:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Cez vikend som pocul novy album.Presne jak povedal Franz, stare dobre Placebo, ale ja im to zerem od zaciatku dokonca. Very Happy Super album.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Okt 28, 2006 9:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nepozerali ste niekto dnes poobede koncert na ct2? celkom ok.

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ne Okt 29, 2006 11:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ano, videla som len asi dve piesne a prepla som to, uvedomila som si totiz, ze ma Placebo uz tak neberu ako predtym. Hlavne bolo pre mna prekvapenim zistenie, ze mi zacina vadit dokonca Brianov hlas!!?? Shocked Shocked Dufam, ze je to len chvilkovy stav Confused

my_last.fm

Naposledy upravil zootchick dňa Po Okt 30, 2006 9:23 pm, celkom upravené 1 krát

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 30, 2006 4:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ja som si zas uvedomil ze ten spevak ma celkom dobry uces Very Happy a ze tie songy maju take na jedno kopyto Confused inak som pri tom zaspaval, ani neviem preco...

pugina

Založený: 08.10.2006

PríspevokZaslal: Po Okt 30, 2006 7:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja osobne Placebo az tak nemusim... ale taka Song to say goodbye je fakt dokonala!! a hlavne im treba uznat, ze su originalny a spevak ma mega hlas...a to, ze zostavaju pri klasike.. proste furt robia ten svoj vlastny styl.. aspon za vypocutie to isto stalo...kazdy koncert ma svoje caro Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: