|
 |
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
BetterMan

Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
 |
Zaslal: Ut Okt 31, 2006 11:19 am Predmet: Visaci zamek,Tri sestry,E!E atd |
 |
|
Pocuvaj niekto aj taketo tzv. hospodske kapely? Nie som na nich zavisly,ale niekedy sa na tom fest dobre zabavime...a Sestry som videl par krat v cechach a vzdy som sa opil na mol
Po dlhsiej dobe sa mi dostal do ruky posledny album Visacov "Punk" a sa mi to zda dost dobre...mylsim,ze maju aj po xy rokoch vcelku dobre napady na nove songy. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
BetterMan

Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
 |
Zaslal: Št Mar 13, 2008 11:10 pm Predmet: |
 |
|
S polutovanim zistujem,ze minimalne na tomto fore sa u nikt nezaujima o cz sk punkove / hospodske kapely
Je trochu smutne ze dnes si ludia vyberaju hudbu podla toho co je trendy a stylove.Mozno aj preto je mi zle ked vidim milion novych kapiel v Uk.Tak jedna z 30 kapiel co robi hudbu v anglictine u nas(rozumej aj cechy) stoji za nieco.To sa dostavam k Jane Kirschner.Kedysi skvele pesnicky dobre koncerty,teraz total o pi_i album(nikto ma nepresvedci o opaku v anglictine)...
Pankaci,kde ste?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
 |