Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Visaci zamek,Tri sestry,E!E atd

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 31, 2006 11:19 am    Predmet: Visaci zamek,Tri sestry,E!E atd Odpovedať s citátom Back to top

Pocuvaj niekto aj taketo tzv. hospodske kapely? Laughing Nie som na nich zavisly,ale niekedy sa na tom fest dobre zabavime...a Sestry som videl par krat v cechach a vzdy som sa opil na mol Cool

Po dlhsiej dobe sa mi dostal do ruky posledny album Visacov "Punk" a sa mi to zda dost dobre...mylsim,ze maju aj po xy rokoch vcelku dobre napady na nove songy.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 13, 2008 11:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

S polutovanim zistujem,ze minimalne na tomto fore sa u nikt nezaujima o cz sk punkove / hospodske kapely Confused

Je trochu smutne ze dnes si ludia vyberaju hudbu podla toho co je trendy a stylove.Mozno aj preto je mi zle ked vidim milion novych kapiel v Uk.Tak jedna z 30 kapiel co robi hudbu v anglictine u nas(rozumej aj cechy) stoji za nieco.To sa dostavam k Jane Kirschner.Kedysi skvele pesnicky dobre koncerty,teraz total o pi_i album(nikto ma nepresvedci o opaku v anglictine)...

Pankaci,kde ste? Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: