Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Spoločné fórum OASIS FÓRUM :: SK & CZ spustené
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Myšlienka a nový dizajn sa mi páči ...
Áno, super.
66%
 66%  [ 12 ]
Je mi to jedno.
0%
 0%  [ 0 ]
O ničom, chcem zachovať dve fóra.
11%
 11%  [ 2 ]
Myšlienka OK, dizajn o ničom.
22%
 22%  [ 4 ]
Celkom hlasov : 18

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 8:17 am    Predmet: Spoločné fórum OASIS FÓRUM :: SK & CZ spustené Odpovedať s citátom Back to top

Zdravíme a oznamujeme, že dňa 2. novembra 2006 bolo spustené spoločné fórum MadForIt.SK a OASISband.CZ. Týmto Vás žiadame, aby ste si linku http://forum.madforit.sk pridali medzi obľúbené a prispievali do jediného "československého" projektu !!! Vďaka, admins

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
admin

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 8:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Samozrejme, vítame akékoľvek nápady, tipy na nové témy atď.

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 8:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gratulujem k rozhodnutiu - som rad ze ste sa dohodli, myslim ze to bude na dobro veci Smile . dizajn je lepsi ako predchadzaujci.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 8:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

toto co je? Shocked Shocked Shocked Very Happy
toto je madforit forum?? nepomylil som sa? Very Happy
strasne nezvycajne to vyzera, to je asi len zvyk
a ja mam tuto linku uz davno medzi oblubenymi takze....

Naposledy upravil vibrocil dňa Št Nov 02, 2006 8:55 am, celkom upravené 1 krát

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 8:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

taketo mile prekvapenia hned z rana. Som rad ze to dopadlo takto. Tesim sa na nove casy tohto fora, len na ten dizajn si budem muset zvyknut Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 10:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Drzim palce, zatial to vyzera super, a k tomu dizajnu, mohla by sem pribudnut este cervena a biela farba, taka symbolika. Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 11:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

neplanujete importovat temy z Adamovho fora? Niektore download temy by urcite stali za to Smile

Naposledy upravil majky dňa Št Nov 02, 2006 1:18 pm, celkom upravené 1 krát

pugina

Založený: 08.10.2006

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 12:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Jooo!! Dobry napad.. Ten novy dizajn je hustyy!! Laughing Ale chvilu asi bude trvat, kym si zvyknem, ale mooc sa mi to lubi Very Happy

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 3:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

som nadseny a strasne stastny, ze to takto dopadlo Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
vibrocil

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 4:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ten dizajn sa mi zacina pacit. Very Happy akurat ze s oasis to fakt nema moc spolocne

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 6:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Skvele rozhodnutie, v jednote je sila! Very Happy

Mne osobne vyhovoval ten minuly dizajn, ale samozrejme aj tento je fayn. Asi len sila zvyku. Wink

admin

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 8:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dizajn je v skusobnej testovacej prevadzke, dame potom hlasovat a uvidime, ktory nakoniec zvitazi ... chapem, dost drasticka zmena, co?

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 10:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mozno sa mi tiez pacil povodny dizajn,ale protestovat nebudem.tej modrej je dost Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 11:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Mozno sa mi tiez pacil povodny dizajn,ale protestovat nebudem.tej modrej je dost Wink

modra je dobra Wink

vibrocil

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 11:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
BetterMan Napísal:

modra je dobra Wink

Very Happy ja som chcel prave napisat to iste

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: