Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Lístky na Noela a Gema
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
ectora

Založený: 12.10.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 4:09 pm    Predmet: Lístky na Noela a Gema Odpovedať s citátom Back to top

stala se mi strašná věc.......já vyhrála 2 lístky na ten koncert, ale nemůžu tam jet, nemam na letenku!!!! Ráda bych je vám někomu dala, jenže je to jen na osobní vyzvednutí v Los Angeles na mou občanku Sad Sad Sad Sad
Tohle mi budeš tvát ještě hodně dlouho Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 4:13 pm    Predmet: Re: Lístky na Noela a Gema Odpovedať s citátom Back to top

ectora Napísal:
stala se mi strašná věc.......já vyhrála 2 lístky na ten koncert, ale nemůžu tam jet, nemam na letenku!!!! Ráda bych je vám někomu dala, jenže je to jen na osobní vyzvednutí v Los Angeles na mou občanku Sad Sad Sad Sad
Tohle mi budeš tvát ještě hodně dlouho Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

tak tomu sa howori stastje jak swina a nestastje jak prasa Laughing

musis najst nejakeho stedreho sponzora ktory ta tam zobere zo sebou Very Happy

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
ectora

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 4:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no...... Crying or Very sad
tak touto cestou ho hledám,,, Laughing nehlaste se všichni

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
blurfan

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 4:15 pm    Predmet: bhh Odpovedať s citátom Back to top

ectora Napísal:
no...... Crying or Very sad
tak touto cestou ho hledám,,, Laughing nehlaste se všichni

takze nakoniec je z toho zoznamka Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 4:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mna skor zarazuje ze to si si zle spocitala peniaze alebo co? lebo to je dost divne ze kupis listok a nemyslis na to ze treba platit aj za letenku Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
blurfan

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 4:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
to si si zle spocitala peniaze alebo co? lebo to je dost divne ze kupis listok a nemyslis na to ze treba platit aj za letenku Wink

ona ich wyhrala...snad a ne kupila...keby to tak bolo tak to by bol fakt dobry biznis Laughing

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 5:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

o aku sutaz islo, kde, bo ja som mimo.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
ectora

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 6:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

já nevim co to bylo našla sem to na nějakejch stránkách, vyplnila nějakej dotazník či co a tam že se mi ozvou kdyžtak na email.....no a teď mi přišlo, kdy, kde a s čim se mam dostavit...že sem vyhrála 2 lístky že mi gratulujou Confused

teepek

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 6:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

a kedy ja to? (sorry, ze som taky zvedavy... Embarassed )

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
vibrocil

PríspevokZaslal: Št Nov 02, 2006 10:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aha takze takto to je... to ma nenapadlo. ( aj tak je pre mna zaujimave ze si vobec vyplnila ten formular Very Happy ) tak ich skus niekomu predat cez net.... niekde na ebay by sa iste nasli zaujemcovia

ectora

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 5:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:

promiň, ale teď dost dobře nerozumim otázce... Embarassed

ectora

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 5:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
aha takze takto to je... to ma nenapadlo. ( aj tak je pre mna zaujimave ze si vobec vyplnila ten formular Very Happy ) tak ich skus niekomu predat cez net.... niekde na ebay by sa iste nasli zaujemcovia

No já to právě nemůžu nikomu prodat, protože ty lístky vydají jen na mou občanku. na mý jméno Crying or Very sad
No a ten formulář sem vypsala proto, protože sem přece věděla že nic nevyhraju.... Evil or Very Mad Rolling Eyes

vibrocil

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 11:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ectora Napísal:
vibrocil Napísal:

No já to právě nemůžu nikomu prodat, protože ty lístky vydají jen na mou občanku. na mý jméno Crying or Very sad
No a ten formulář sem vypsala proto, protože sem přece věděla že nic nevyhraju.... Evil or Very Mad Rolling Eyes

jaaaaaj prepac Embarassed zabudol som ze ti to predaju len na obciansky...no a nakoniec si vyhrala Very Happy

teepek

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 1:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ectora Napísal:
teepek Napísal:

promiň, ale teď dost dobře nerozumim otázce... Embarassed
Moja chyba. Oprava: A kedy JE to (ten koncert)?

adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Nov 03, 2006 2:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Neboj Ectora...zkusím sehnat DVD z toho gigu a pak ho dostaneš jako vánoční dárek Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: