Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Q Interview: 'Chceš jednu schytať?' Najlepší rozhovor vôbec!

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Nov 18, 2006 8:06 pm    Predmet: Q Interview: 'Chceš jednu schytať?' Najlepší rozhovor vôbec! Odpovedať s citátom Back to top

Uz cez rok sa mi doma povaluje Q z augusta 2005, v ktorom je celkom zaujimavy rozhovor s bratmi. Na obalke stoji 'Chces jednu schytat?' Ich najlepsi rozhovor ... vobec!, ktory sa vola 'Kym nas smrt nerozdeli' Laughing

Aby som to skratila, tu je oskenovany rozhovor v plnej parade aj s obrazkami na spestrenie citania, bohuzial zatial len v anglictine. Mozno sa najde niekto, kto sa pri prekladani mudrosti bratov zabavi, a podeli sa aj s ostatnymi navstevnikmi stranky/ fora Laughing

Na ukazku:

Liam:"Básnici nevedia, že sú básnici. Ja som básnik, ale neviem o tom."

Noel:"Ešte teraz si pamätám, ako som mu rozrazil peru."

Liam:"Vždy som chodil do kostola. Som prakticky svätý."

Q Interview august 2005 scans

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 19, 2006 11:30 pm    Predmet: Re: Q Interview: 'Chceš jednu schytať?' Najlepší rozhovor vô Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:

Liam:"Básnici nevedia, že sú básnici. Ja som básnik, ale neviem o tom."

Noel:"Ešte teraz si pamätám, ako som mu rozrazil peru."

Liam:"Vždy som chodil do kostola. Som prakticky svätý."

Q Interview august 2005 scans

Vdaka moc! Laughing Cisty kabaret, ja uz niekedy neviem ci sa viac tesim na novy album alebo na tieto ich "splechy" v rozhovoroch. Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 20, 2006 6:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

diiky,
perfektny rozhovor, som sa fakt ze zabavil Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 20, 2006 7:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vdaka, tiez som sa super pobavil Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Nov 21, 2006 5:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som rada, ze som mohla prispiet k vseobecnej zabave Laughing Tiez som sa pri citani dobre bavila Very Happy

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: