Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

co hovorite na LORD DONT SLOW ME DOWN?

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: St Nov 22, 2006 9:53 pm    Predmet: co hovorite na LORD DONT SLOW ME DOWN? Odpovedať s citátom Back to top

podla mna, ako fanusika oasis, uplne cool film... zaujimave zakulisne zabery, total srandovne interviews, gallagerovci niesu este stari pani atd... len neviem ci je to nejak zaujimave aj pre nefanusikov.. vpodstate tam o nic nejde, nema to nejaku koncepciu len pospajane rozne zabery a tak... pre mna ale v kazdom pripade zaujimavejsia udalost ako vyberovka Stop the clocks... Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 24, 2006 1:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som to este nevidel...kedy to vyjde inak?myslim na dvd....

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Nov 24, 2006 1:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A podla mna nefanusik by si to dvd nekupil aj ekby tam bolo neviem co..pochybujem ze niekto kto nema rad Gallagherovcov alebo na nich kasle by si len tak pozrel napr F2M...ani mna by nebavilo pozerat dvd co ja viem...koho...trepem Laughing

..filip

PríspevokZaslal: Pi Nov 24, 2006 6:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Ja som to este nevidel...kedy to vyjde inak?myslim na dvd....

da sa to cele kuknut na youtube.com... to si moze pozret hoickto nie? Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: So Nov 25, 2006 12:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som to prave dopozeral a celkom som sa bavil...aj ked radsej by som prijal klasicke live DVD a takyto dokument iba ako bonus. Ale inac fayn! Cool

Tak v kutiku duse som tiez dufal, ze sa tam obajvi par sekund z Gasometru... Crying or Very sad Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ectora

Založený: 12.10.2005

PríspevokZaslal: So Nov 25, 2006 7:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jsou to moc pěkný záběry, já z toho mám strašnou radost, akorát mě mrzí, že to prej nevyjde u nás....ale co se dá dělat..jinak se to dá stáhnout volně na netu..
A nevíte náhodou jak k tomu vypadá bootleg??

blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: So Nov 25, 2006 8:55 am    Predmet: a Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
A podla mna nefanusik by si to dvd nekupil aj ekby tam bolo neviem co..pochybujem ze niekto kto nema rad Gallagherovcov alebo na nich kasle by si len tak pozrel napr F2M...ani mna by nebavilo pozerat dvd co ja viem...koho...trepem Laughing

tak ja si to dwd nekupim ale aj tak si to pozrem a tjez som neni nejaky zaryty oasis fan. Smile

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Nov 25, 2006 9:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som to ešte nevidel. chcem si to pozrieť v kľude .... nemáte niekto linku na stiahnutie DVD-rip?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
..filip

PríspevokZaslal: So Nov 25, 2006 5:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
ja som to ešte nevidel. chcem si to pozrieť v kľude .... nemáte niekto linku na stiahnutie DVD-rip?

cez torrenty som to total nevedel najst, akoby to ani neexistovalo... dvdrip by bol najlepsi lebo na youtube je predsa len blba kvalita

majky

PríspevokZaslal: Ne Nov 26, 2006 7:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som nasiel jeden torrent ... stiahlo mi 33.6% a ostalo to stat. nervy do mna

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

PríspevokZaslal: Ne Nov 26, 2006 9:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tu su linky:

Part 1

http://www.sendspace.com/file/qlwcad

Part 2

http://www.sendspace.com/file/6tkcpb

najprv stiahnite oba subory a potom rozpakujte Wink

BetterMan

PríspevokZaslal: Ne Nov 26, 2006 1:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No hej,nie je to klasicke hudobne dvd,ale dokument z tour.Suhlasim,ze pre nefanusikov,ktori by si normalne dvd asi pozreli je to nezaujimave.Mohli tam nechat zopar songov dlhsie.Ale aj tak je to pecka:)

Liam1250

PríspevokZaslal: Po Nov 27, 2006 11:20 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no podla mna je to naj film aky som kedy videl.../len to ze som im rozumel asi 5 %...hodte niekto preklad:-) *a*

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 27, 2006 3:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Konecne som pozrel aj poslednu cast na youtube. Pre skutocnych fanusikov je to lahodka, pre ostatnych nezajem. Konecne aj Oasis nieco poriadne natocili. Len skoda ze vacsinu nerozumiem. fakt to chce titulky

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: