Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Meky alias Miro Zbiro

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 30, 2006 12:05 am    Predmet: Meky alias Miro Zbiro Odpovedať s citátom Back to top

Co si o nom myslite?
Podla mna je to vcelku svk legenda a ma moj respekt Laughing Cool

Mi to napadlo preto,lebo kde teraz robim je cele den pustene radio a ked pustia nejaku jeho pesnicku je to jedna z mala ktora sa da pocuvat...a to tam hra nejake skurvene radio hey...ci co...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 30, 2006 7:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hey,na hey radiu vedia zahrat niekedy pekne..Meky je bezpochyby najvecsia osobnost slovenskej hudby..(dufam,ze nikto z vas nebere legendu tiez Raza, lebo to je odpad..ospravedlnujem sa tym, ktory na nom vyrastali a este ho pocuvali a nedajboze este pocuvaju) Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 30, 2006 11:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jj zbirka je super, zo starych slovenskych veci sa mi este paci prvych niekolko albumos skupiny Prudy.... este ked hrali s vargom a lucenicom a tusim aj fresom, neskor aj s griglakom. album Na druhom programe sna nema chybu.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 30, 2006 11:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
hey,na hey radiu vedia zahrat niekedy pekne..Meky je bezpochyby najvecsia osobnost slovenskej hudby..(dufam,ze nikto z vas nebere legendu tiez Raza, lebo to je odpad..ospravedlnujem sa tym, ktory na nom vyrastali a este ho pocuvali a nedajboze este pocuvaju) Very Happy
no joza raza za legendu nepovazujem, ale elan jednoznacne je pre mna legenda ceskoslovenskej hudby.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Pi Dec 01, 2006 11:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ou šit Rolling Eyes

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Dec 01, 2006 6:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tomas Napísal:
bajla Napísal:
no joza raza za legendu nepovazujem, ale elan jednoznacne je pre mna legenda ceskoslovenskej hudby.

myslim ze suhlasim!ale meky ako sam je naozaj 1!normalne mi tu chybaju svk piesne.preco vsetci nemate radi elan
?alebo len raza?to by ma zaujimalo.ja si sem tam za lisom zahmkam nejaku piesen od nich Laughing toj to bola setricka z kramarov, se vsetkych sviniarov... Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Dec 01, 2006 6:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

na mna je meky v poslednej dobe az moc makky, tie nove veci vazne nemusim, je mi z nich skor na grc

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: So Dec 02, 2006 3:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
na mna je meky v poslednej dobe az moc makky, tie nove veci vazne nemusim, je mi z nich skor na grc

no u mna je celu dobu moc makky a suhlasim s tebou s tym ze mi je z neho tiez na vyplach zaludka Smile a z raza ani nehovorim radsej Very Happy

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: