|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Št Nov 30, 2006 12:05 am Predmet: Meky alias Miro Zbiro |
|
|
Co si o nom myslite?
Podla mna je to vcelku svk legenda a ma moj respekt
Mi to napadlo preto,lebo kde teraz robim je cele den pustene radio a ked pustia nejaku jeho pesnicku je to jedna z mala ktora sa da pocuvat...a to tam hra nejake skurvene radio hey...ci co... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Založený: 28.11.2005 Príspevky: 211 Bydlisko: puchov |
Zaslal: Št Nov 30, 2006 7:22 am Predmet: |
|
|
hey,na hey radiu vedia zahrat niekedy pekne..Meky je bezpochyby najvecsia osobnost slovenskej hudby..(dufam,ze nikto z vas nebere legendu tiez Raza, lebo to je odpad..ospravedlnujem sa tym, ktory na nom vyrastali a este ho pocuvali a nedajboze este pocuvaju) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Št Nov 30, 2006 11:53 am Predmet: |
|
|
jj zbirka je super, zo starych slovenskych veci sa mi este paci prvych niekolko albumos skupiny Prudy.... este ked hrali s vargom a lucenicom a tusim aj fresom, neskor aj s griglakom. album Na druhom programe sna nema chybu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Št Nov 30, 2006 11:32 pm Predmet: |
|
|
bajla Napísal: |
hey,na hey radiu vedia zahrat niekedy pekne..Meky je bezpochyby najvecsia osobnost slovenskej hudby..(dufam,ze nikto z vas nebere legendu tiez Raza, lebo to je odpad..ospravedlnujem sa tym, ktory na nom vyrastali a este ho pocuvali a nedajboze este pocuvaju) |
no joza raza za legendu nepovazujem, ale elan jednoznacne je pre mna legenda ceskoslovenskej hudby. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blurfan
Založený: 16.10.2006 Príspevky: 180 Bydlisko: TT & UK |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Pi Dec 01, 2006 6:08 pm Predmet: |
|
|
tomas Napísal: |
bajla Napísal: |
no joza raza za legendu nepovazujem, ale elan jednoznacne je pre mna legenda ceskoslovenskej hudby. |
myslim ze suhlasim!ale meky ako sam je naozaj 1!normalne mi tu chybaju svk piesne.preco vsetci nemate radi elan
?alebo len raza?to by ma zaujimalo.ja si sem tam za lisom zahmkam nejaku piesen od nich toj to bola setricka z kramarov, se vsetkych sviniarov... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Pi Dec 01, 2006 6:43 pm Predmet: |
|
|
na mna je meky v poslednej dobe az moc makky, tie nove veci vazne nemusim, je mi z nich skor na grc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blurfan
Založený: 16.10.2006 Príspevky: 180 Bydlisko: TT & UK |
Zaslal: So Dec 02, 2006 3:38 pm Predmet: |
|
|
teepek Napísal: |
na mna je meky v poslednej dobe az moc makky, tie nove veci vazne nemusim, je mi z nich skor na grc |
no u mna je celu dobu moc makky a suhlasim s tebou s tym ze mi je z neho tiez na vyplach zaludka a z raza ani nehovorim radsej _________________
http://www.myspace.com/vevericjak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|