|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: So Apr 02, 2005 5:19 am Predmet: |
|
|
osobne nemam nic proti franz ferdinand, len zda sa mi, ze sice anglicka gitarova hudba zaziva znovuzrodenie, vacsina kapiel sklza do "klise": vykrcene obleky, sound a la 60s. a nepaci sa mi, ze vsetci sa navzajom kopiruju: kaiser chiefs, ... atd. nehovorim, ze je to odpad |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Št Apr 07, 2005 8:47 am Predmet: |
|
|
aby som bol uprimny, tak si radsej pustim Travis alebo Keane ako Franz Ferdinand. Realne sa mi paci len TAKE ME OUT. Neviem co je na tom take skvele. Dokonca aj Coldplay je u mna lepsi (a to ich vobec nemusim) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: St Máj 11, 2005 11:03 am Predmet: druhy abum |
|
|
Ukaz mi aky si spravil druhy album a ja Ti poviem kto si haha...ale nie,som zvedavy ci spravia enjaky dobre druhe cd.Niekde som pocul,ze ma byt ulne ine ako toto.Ma napada,ze ci nehovori Noel od BHN na kazdy album,ze je jeho najoblubenejsie po DM...ci to sa mi len zda.... Ale uprednostnim Libertines pred FF...FF su taky maznacikovia medii podla mna.Tiez radsej Travis,keane nemusim...ozaj..co to povedal Liam na FF a right said fred hahahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shaggy
Založený: 28.05.2005 Príspevky: 2 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: So Máj 28, 2005 3:30 pm Predmet: |
|
|
admin Napísal: |
osobne nemam nic proti franz ferdinand, len zda sa mi, ze sice anglicka gitarova hudba zaziva znovuzrodenie, vacsina kapiel sklza do "klise": vykrcene obleky, sound a la 60s. a nepaci sa mi, ze vsetci sa navzajom kopiruju: kaiser chiefs, ... atd. nehovorim, ze je to odpad |
Chlapci (a dievcata), ked uz chcete fundovane hovorit o kvalite, alebo nekvalite tej, ktorej skupiny, naucte sa aky je rozdiel medzi skotskom a anglickom, alebo pouzivajte radsej spojenie britska gitarova hudba, je to lepsie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Po Máj 30, 2005 7:21 am Predmet: |
|
|
sorry, britska ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zootchick Queen Of All The Shops
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 308 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Po Aug 22, 2005 8:57 am Predmet: |
|
|
FF maju novy singel rotovany aj v dennom vysielani Radia _FM. Pocul niekto? Podla mna celkom dobre, taka FF klasika. _________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xing
Založený: 23.02.2005 Príspevky: 19 Bydlisko: Trebisov / Kosice |
Zaslal: St Aug 24, 2005 10:29 am Predmet: |
|
|
Hej, aj novy klip maju. Je to taky...no proste FF |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xing
Založený: 23.02.2005 Príspevky: 19 Bydlisko: Trebisov / Kosice |
Zaslal: Št Aug 25, 2005 5:05 pm Predmet: |
|
|
Lucky, lucky, you are so lucky... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Št Okt 20, 2005 10:19 pm Predmet: |
|
|
A co takto novy album? poculi ste niekto?
Trosku prilis uletene sa mi to zda, take mi to pride pre vekovu skupinu 14-17 rokov ale nie, to bol len prvy dojem, to uz je zamnou uz som tam nasiel aj niekolko vybornych kuskov a stale pribudaju dalsie. Taka Elanor puts....to sa vazne podarilo. Ale na prvy album to jednoznacne nema _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zootchick Queen Of All The Shops
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 308 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Pi Okt 21, 2005 12:28 pm Predmet: |
|
|
A na koncert do Viedne nejdete? 15.12.2005, Wiener Stadthalle, listky napr. u Dr. Horaka na Medenej za 1500 Sk. _________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|