Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Franz Ferdinand

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: So Apr 02, 2005 5:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

osobne nemam nic proti franz ferdinand, len zda sa mi, ze sice anglicka gitarova hudba zaziva znovuzrodenie, vacsina kapiel sklza do "klise": vykrcene obleky, sound a la 60s. a nepaci sa mi, ze vsetci sa navzajom kopiruju: kaiser chiefs, ... atd. nehovorim, ze je to odpad Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 07, 2005 8:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aby som bol uprimny, tak si radsej pustim Travis alebo Keane ako Franz Ferdinand. Realne sa mi paci len TAKE ME OUT. Neviem co je na tom take skvele. Dokonca aj Coldplay je u mna lepsi (a to ich vobec nemusim) Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Máj 11, 2005 11:03 am    Predmet: druhy abum Odpovedať s citátom Back to top

Ukaz mi aky si spravil druhy album a ja Ti poviem kto si haha...ale nie,som zvedavy ci spravia enjaky dobre druhe cd.Niekde som pocul,ze ma byt ulne ine ako toto.Ma napada,ze ci nehovori Noel od BHN na kazdy album,ze je jeho najoblubenejsie po DM...ci to sa mi len zda....Smile Ale uprednostnim Libertines pred FF...FF su taky maznacikovia medii podla mna.Tiez radsej Travis,keane nemusim...ozaj..co to povedal Liam na FF a right said fred hahahaha Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
shaggy

Založený: 28.05.2005

PríspevokZaslal: So Máj 28, 2005 3:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
osobne nemam nic proti franz ferdinand, len zda sa mi, ze sice anglicka gitarova hudba zaziva znovuzrodenie, vacsina kapiel sklza do "klise": vykrcene obleky, sound a la 60s. a nepaci sa mi, ze vsetci sa navzajom kopiruju: kaiser chiefs, ... atd. nehovorim, ze je to odpad Smile

Chlapci (a dievcata), ked uz chcete fundovane hovorit o kvalite, alebo nekvalite tej, ktorej skupiny, naucte sa aky je rozdiel medzi skotskom a anglickom, alebo pouzivajte radsej spojenie britska gitarova hudba, je to lepsie.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Po Máj 30, 2005 7:21 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sorry, britska ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Po Aug 22, 2005 8:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

FF maju novy singel rotovany aj v dennom vysielani Radia _FM. Pocul niekto? Podla mna celkom dobre, taka FF klasika. Cool

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
xing

Založený: 23.02.2005

PríspevokZaslal: St Aug 24, 2005 10:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Hej, aj novy klip maju. Je to taky...no proste FF

xing

Založený: 23.02.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 25, 2005 5:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Lucky, lucky, you are so lucky...

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Okt 20, 2005 10:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A co takto novy album? poculi ste niekto?
Trosku prilis uletene sa mi to zda, take mi to pride pre vekovu skupinu 14-17 rokov Very Happy ale nie, to bol len prvy dojem, to uz je zamnou uz som tam nasiel aj niekolko vybornych kuskov a stale pribudaju dalsie. Taka Elanor puts....to sa vazne podarilo. Ale na prvy album to jednoznacne nema

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Pi Okt 21, 2005 12:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A na koncert do Viedne nejdete? 15.12.2005, Wiener Stadthalle, listky napr. u Dr. Horaka na Medenej za 1500 Sk.

my_last.fm

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: