Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

KONCERT RAIN NITRA

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
bellcanto

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 16, 2007 8:28 am    Predmet: KONCERT RAIN NITRA Odpovedať s citátom Back to top

24.4. KONCERT RAIN ,Valašský šenk v Nitre,20:00,spolu (Z)Hluk.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 16, 2007 2:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

budem tam Wink

pekne mi zacina buduci tyzden:

23.4 - David Koller, Support Lesbiens - Brno
24.4 - Rain, Nitra

Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Apr 18, 2007 9:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja radsej nebudem nic slubovat...ale ak pan Boh da Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

PríspevokZaslal: Ut Apr 24, 2007 6:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

chalani, o kolkej asi tak budete hrat? my mame skusku, tak sa tam pokusim dopravit do deviatej Wink see ya tonite

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

PríspevokZaslal: Št Apr 26, 2007 9:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

koncert bol supeeeeer! dobre vam to hra. nestihol som sa rozlucit, odisiel som ked ste zacali hrat nejaku pesnicku pre Hedvigu Malinovu Wink Very Happy

Keep on rockin!

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: