Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

FAMILY GUY

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Dec 18, 2006 6:46 pm    Predmet: FAMILY GUY Odpovedať s citátom Back to top

uz to tu tusim majky spominal.... poznate? co hovorite?
ja momentalne stahujem ako divy a fakt ze ma to berie... po simponovcoch a futurame dalsia animovana fakt ze zabava Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Dec 18, 2006 10:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

starec, mam doma takmer vsetky diely ... moj favourite cartoon.

a odporucam aj celovecerny - STEWIE GRIFFIN UNTOLD STORY Wink stoji to za to Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Po Dec 18, 2006 10:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
starec, mam doma takmer vsetky diely ... moj favourite cartoon.

a odporucam aj celovecerny - STEWIE GRIFFIN UNTOLD STORY Wink stoji to za to Smile

wickeed! to som ani nevedel ze je aj film...hned to aj checknem... stewie je my favourite postava Cool a este brian so sv martini samozrejme

btw prave popijam vodku a kosim sa jak chory na 5tej serii Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Dec 19, 2006 7:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

5 rocnikov serialu a aj film som uz absolvoval, teraz sa chystam, ze si pozriem American Dad. Je to serial od tvorcov FG, takze som na to zvedavy Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: St Dec 20, 2006 10:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zeby som sa tiez do toho pustil Smile momentalne su pre mna neprekonatelni simpsonovci, tak som zvedavy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Št Dec 21, 2006 2:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
zeby som sa tiez do toho pustil Smile momentalne su pre mna neprekonatelni simpsonovci, tak som zvedavy

ty su neprokonatelny asi stale Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Dec 21, 2006 4:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

u mna asi takyto rebrik:

1> Simpsons
2> Family Guy
3> South Park
4> Futurama
5> American Dad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Ne Dec 24, 2006 2:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ludia, odkial to tahate?

dik

som kukol jednu cast a celkom ma to chytilo Razz Razz
zatial je najlepsi Brian Very Happy

..filip

PríspevokZaslal: Ne Dec 24, 2006 3:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

cez torrenty.... ja pouzivam program BitLord a torrenty vhladavam cez isohunt.com..

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: