Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

najlepsi song od liama

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

takze podla vas naj liamov song, z tych ktore vysli na albumoch oasis
Little James
4%
 4%  [ 1 ]
Songbird
27%
 27%  [ 6 ]
Born on the different cloud
36%
 36%  [ 8 ]
Better man
0%
 0%  [ 0 ]
Love like a bomb
0%
 0%  [ 0 ]
Meaning of soul
27%
 27%  [ 6 ]
Guess god think i m abel
4%
 4%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 22

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 09, 2007 9:02 am    Predmet: najlepsi song od liama Odpovedať s citátom Back to top

dufam ze tu uz nebola takato tema... Smile
btw o tom ze liam napisal aj born on the diff. cloud a bettermana som sa dozvedel az teraz ked som checkoval ci som nezabudol nejaky song ... cool! Shocked

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ut Jan 09, 2007 4:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

U mňa vyhráva Born On A Different Cloud. Hlavne koncertná verzia.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 09, 2007 5:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
U mňa vyhráva Born On A Different Cloud. Hlavne koncertná verzia.

Presne tak aj u mna. Najma ta koncertna verzia stoji za to. Aj ked v tom ma zrejma viac ci menej prsty Noel Smile

Na druhe miesto by som dal GGTIA. Velmi pekna melodia.

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 09, 2007 8:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som zahlasoval za Meaning of soul Cool

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 09, 2007 9:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som za songbird... aj albumova verzia aj demo.. ani neviem ktore je lepsie.... Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

PríspevokZaslal: St Jan 10, 2007 12:30 pm    Predmet: ja Odpovedať s citátom Back to top

ja tiez meaning of soul!! strasne cool song

Tara.M

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: St Jan 10, 2007 2:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

určite Born on a different cloud....neuveritelna pisen

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Jan 12, 2007 4:37 pm    Predmet: Re: najlepsi song od liama Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
dufam ze tu uz nebola takato tema... Smile
btw o tom ze liam napisal aj born on the diff. cloud a bettermana som sa dozvedel az teraz ked som checkoval ci som nezabudol nejaky song ... cool! Shocked

hej filip tak to sme dvaja Shocked .ja som dal Songbird aj kled Meaning of soul....vahal som no

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: So Jan 13, 2007 11:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som vahal medzi Little James a Meaning of soul, napokon som sa rozhodol pre to druhe.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Jan 15, 2007 7:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Born On A Different Cloud ... a v tesnom zavese Guess God Thinks I'm Able ... doteraz neverim ze tie pesnicky napisal Liam Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
..filip

PríspevokZaslal: St Jan 17, 2007 9:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

cudujem sa ze guess god thinks i m abel neziskal ani jeden hlas Question
velakrat je prave tento oznacovany za vrchol liamovej tvorby...
asi bol u kazdeho vzdy len druhy... aj u mna by bol hned druhy Smile

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Po Jan 22, 2007 11:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ooo matafaka keby som skor pocul Born on a ddifferent cloud tak u mna jednotka...

tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 23, 2007 11:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

...meaning of soul...

..filip

PríspevokZaslal: Št Jan 25, 2007 3:09 pm    Predmet: liam - songwriter Odpovedať s citátom Back to top

niekde som cital v nejakom interview-u s liamom ze ako vidi seba ako songwritera, a povedal take nieco ze, urcite chce dalej pisat a prispievat vlastnymi vecami na albumy oasis ale ze nebude nikdy pisat nejak vela, ze vzdy len par songov ale ze to budu Klasiky Cool Cool Cool
velka huba ako vzdy ale taky songbird podla mna klasika je Smile

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: