Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Muse
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 03, 2006 6:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja si tiez myslim ze je to velmi dobra kapela. trochu sa dotahuju na radiohead. ale iba trochu

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 13, 2006 12:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Hmm, to tu naozaj takmer nikto nepocuva Muse?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 13, 2006 8:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Anonymous Napísal:
som sa prihlasil a nejak to napisalo ze anonymny, neviem preco

skus pozriez ci mas hore v tom menu pod

MadForIt.SK | Slovak Fan Site
All about Oasis and the others ...

odhlasenie [tvoj nick]

lebo ked tam mas ze prihlasenie tak sa musis prihlasit este raz.aspon mne sa to stava tak niekedy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 13, 2006 8:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak dufam ze na treti krat som sa uz prihlasil

jeremy

PríspevokZaslal: Po Mar 13, 2006 8:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tomas Napísal:
tak dufam ze na treti krat som sa uz prihlasil

jj, prihlasil si sa, Laughing gratulujem Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Franz

PríspevokZaslal: St Máj 24, 2006 12:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Uz sa mi to blizi. 3.7. new album Blackholes and Revelations a predtym ochutnavka - singel Supermassive black hole. Zase sa asi vracaju k "vesmirnemu stylu" z cias Orgin of symetry Smile

Franz

PríspevokZaslal: Pi Aug 04, 2006 8:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dozrel cas aby som obnovil tuto temu. Novy album, bliziaci sa koncert na Frequncy.....

Najde sa niekto komu sa nove veledielo, alebo aspon singel Supermassive black hole dostalo do usi? Zaujimali by ma nazory beznych posluchacov, lebo na jednej strane su az neprirodzene pozitivne recenzie a na druhej strane pomerne vlazne hodnotenie fanusikov.

Podla mna kazdopadne dobry album, este ale potrebuje nejaky ten tyzden poriadneho pocuvania a samozrejme nejaky live performance, kde sa ukaze skutocna sila jednotlivych piesni. Je to akesi menej "temne" pokracovanie Absolution, trosku komercnejsie ako by som cakal. Najma tie klavesy v Starlight ma irituju Smile

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Aug 04, 2006 12:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zatial som pocul len singel, a velmo mi ide do usi Smile aj v aute ho uz mam, a to je uz co povedat Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
jeremy

PríspevokZaslal: Pi Aug 04, 2006 1:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mne sa ten singel novy celkom paci a to nie som velmi oddany fanda tejto kapely.... ale asi si stiahnem cely album... Very Happy

Franz

PríspevokZaslal: Pi Aug 04, 2006 4:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Odporucam stiahnut. Kazdym pozornejsim pocuvanim je to lepsie a lepsie. Najma posledna Knights of Cydonia, to je skvost najvacsi.

Supermassive black hole ma az tak nebere. Je to kvalitka samozrejme, ale na albume su ovela lespie

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Aug 06, 2006 4:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aj mne sa supermassive black hole paci

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Franz

PríspevokZaslal: Po Aug 07, 2006 7:21 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Neuveritelne stastie ma postretlo vcera. Prepinam si pre spanim TV a zrazu na MTV Muse live, hodinovy zaznam z koncertu Very Happy. Skutocna lahodka. Skvela atmosfera, nove songy zneli velmi dobre live, len az prilis velky hluk miestami robili. Videli ste niekto?

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: St Aug 09, 2006 7:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

MUSE som zo zaciatku velmi nebral, lebo prisli v case toho naporu novych "superkapiel". ale kedze vydrzali tolke roky a vydali dalsi uspesny album, beriem ich. a black holes and revelations je fakt vydareny kusok. niekedy nemam chut na tvrdy rock (niektore songy su dost nadupane), takze vtedy ich nepocuvam, ale hudobne su namakani a myslim si, ze uz presli tou fazou "one-hit wonders" ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Franz

PríspevokZaslal: Št Aug 31, 2006 7:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

8.12 Muse hraju v Stadthalle Very Happy To bude skvely zaver roka velkych koncertov.

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Št Aug 31, 2006 3:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Hmm, to tu naozaj takmer nikto nepocuva Muse?

hmmm.tak ja ich pocuvam.sice tak,ze...ale par songov aj klipov som uz pocul aj videl.no keby sa knim mam nejako dostat tak mam vyplnene volne chvile.inak su fakt Cool

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: