|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Pi Mar 03, 2006 6:26 pm Predmet: |
|
|
ja si tiez myslim ze je to velmi dobra kapela. trochu sa dotahuju na radiohead. ale iba trochu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Po Mar 13, 2006 12:48 pm Predmet: |
|
|
Hmm, to tu naozaj takmer nikto nepocuva Muse? _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Po Mar 13, 2006 8:32 pm Predmet: |
|
|
Anonymous Napísal: |
som sa prihlasil a nejak to napisalo ze anonymny, neviem preco |
skus pozriez ci mas hore v tom menu pod
MadForIt.SK | Slovak Fan Site
All about Oasis and the others ...
odhlasenie [tvoj nick]
lebo ked tam mas ze prihlasenie tak sa musis prihlasit este raz.aspon mne sa to stava tak niekedy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Po Mar 13, 2006 8:34 pm Predmet: |
|
|
tak dufam ze na treti krat som sa uz prihlasil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Zaslal: Po Mar 13, 2006 8:40 pm Predmet: |
|
|
tomas Napísal: |
tak dufam ze na treti krat som sa uz prihlasil |
jj, prihlasil si sa, gratulujem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Zaslal: St Máj 24, 2006 12:28 pm Predmet: |
|
|
Uz sa mi to blizi. 3.7. new album Blackholes and Revelations a predtym ochutnavka - singel Supermassive black hole. Zase sa asi vracaju k "vesmirnemu stylu" z cias Orgin of symetry _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Zaslal: Pi Aug 04, 2006 8:53 am Predmet: |
|
|
Dozrel cas aby som obnovil tuto temu. Novy album, bliziaci sa koncert na Frequncy.....
Najde sa niekto komu sa nove veledielo, alebo aspon singel Supermassive black hole dostalo do usi? Zaujimali by ma nazory beznych posluchacov, lebo na jednej strane su az neprirodzene pozitivne recenzie a na druhej strane pomerne vlazne hodnotenie fanusikov.
Podla mna kazdopadne dobry album, este ale potrebuje nejaky ten tyzden poriadneho pocuvania a samozrejme nejaky live performance, kde sa ukaze skutocna sila jednotlivych piesni. Je to akesi menej "temne" pokracovanie Absolution, trosku komercnejsie ako by som cakal. Najma tie klavesy v Starlight ma irituju _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Pi Aug 04, 2006 12:19 pm Predmet: |
|
|
zatial som pocul len singel, a velmo mi ide do usi aj v aute ho uz mam, a to je uz co povedat _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Zaslal: Pi Aug 04, 2006 1:08 pm Predmet: |
|
|
mne sa ten singel novy celkom paci a to nie som velmi oddany fanda tejto kapely.... ale asi si stiahnem cely album... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Zaslal: Pi Aug 04, 2006 4:55 pm Predmet: |
|
|
Odporucam stiahnut. Kazdym pozornejsim pocuvanim je to lepsie a lepsie. Najma posledna Knights of Cydonia, to je skvost najvacsi.
Supermassive black hole ma az tak nebere. Je to kvalitka samozrejme, ale na albume su ovela lespie _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Ne Aug 06, 2006 4:03 pm Predmet: |
|
|
aj mne sa supermassive black hole paci |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Zaslal: Po Aug 07, 2006 7:21 am Predmet: |
|
|
Neuveritelne stastie ma postretlo vcera. Prepinam si pre spanim TV a zrazu na MTV Muse live, hodinovy zaznam z koncertu . Skutocna lahodka. Skvela atmosfera, nove songy zneli velmi dobre live, len az prilis velky hluk miestami robili. Videli ste niekto? _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: St Aug 09, 2006 7:37 am Predmet: |
|
|
MUSE som zo zaciatku velmi nebral, lebo prisli v case toho naporu novych "superkapiel". ale kedze vydrzali tolke roky a vydali dalsi uspesny album, beriem ich. a black holes and revelations je fakt vydareny kusok. niekedy nemam chut na tvrdy rock (niektore songy su dost nadupane), takze vtedy ich nepocuvam, ale hudobne su namakani a myslim si, ze uz presli tou fazou "one-hit wonders" ... _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Zaslal: Št Aug 31, 2006 7:51 am Predmet: |
|
|
8.12 Muse hraju v Stadthalle To bude skvely zaver roka velkych koncertov. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Št Aug 31, 2006 3:04 pm Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
Hmm, to tu naozaj takmer nikto nepocuva Muse? |
hmmm.tak ja ich pocuvam.sice tak,ze...ale par songov aj klipov som uz pocul aj videl.no keby sa knim mam nejako dostat tak mam vyplnene volne chvile.inak su fakt |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|