Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

chiki-liki tu-a

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 27, 2005 3:24 pm    Predmet: chiki-liki tu-a Odpovedať s citátom Back to top

co poviete na Po kapelku chiki-liki tu-a? som bol vcera na koncerte a hrali skvele aj sranda bola. len som este nepocul ten novy album

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 28, 2005 9:21 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no, moc ich nemusim, bol som asi na 5-6 koncertoch ale zostava to pre mna nepochopene Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 29, 2007 8:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

V utorok som bol na ich koncerte v NR, kde hrali aj s Karpatskymi Chrbatmi. Akoze boli dobri, ale nie je to moja salka kavy. Po nich ale hrali Francuzi "Myster Mobius" a to Vam bola paradicka. Takeho basaka som este nevidel, neskutocny instrumentalista. Shocked Kamosi vraveli, ze hrali aj v pondelok v Metre na STV, ale to som presvihol.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Apr 03, 2007 3:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja ich celkom mozem ... myslim, ze to co robia je dost jedinecne a poctivo urobene ... tiez som bol kuknut na koncerte v Subclube s Chrbatmi, ale mna uz tazko prekvapia Laughing

a uz sa tesim na DVD z Hodokvasu Wink

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 05, 2007 7:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A nie zeby som bol nejaky vazny lokalpatriot, ale treba spomenut, ze su z PRESOVA !!! Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 05, 2007 11:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
A nie zeby som bol nejaky vazny lokalpatriot, ale treba spomenut, ze su z PRESOVA !!! Smile

Presov v tomto nejak tromfuje KE aj cely vychod...a asi aj stred Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 05, 2007 2:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:

jj Presov rulez Wink Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: So Apr 07, 2007 5:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Wink Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: