|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zootchick Queen Of All The Shops
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 308 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: St Feb 14, 2007 12:07 pm Predmet: MFI na MySpace |
|
|
Je to len napad, ale mozno by to prispelo ku zviditelneniu MFI a fora. Zda sa, ze vsetko podstatne, aj co sa hudby tyka, je na MySpace, tak preco by svoj profil nemohla mat aj MFI? Mozno by sme boli prekvapeni, kolko MySpace kamaratov by sa pridalo ... Co myslite? _________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: St Feb 14, 2007 1:27 pm Predmet: |
|
|
na myspace su ako uzivatelia aj fora? teda skupina ludi kt ale neni kapela? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: St Feb 14, 2007 1:32 pm Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
ja si myslim ze ked tam mozu byt jednotlivci, kapely, ci tv serialy, radia ... tak tam moze byt aj MFI
Adam, Marek - hmmmm? Myslim ze niekto sa toho rad podujme (Zootchick to vymyslela - tak bude veduca ). _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: St Feb 14, 2007 2:25 pm Predmet: |
|
|
ahaa ja som si myslel ze myspace uzivatelia su bud kapely/spevaci a potom uzivatelia kt to pocuvaj.ja tam moc nechodim... ok then, lets do it |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Št Feb 15, 2007 8:39 am Predmet: |
|
|
Ludia, priznam sa vam, ze sice som o MySpace pocul uz dost, stale neviem, naco vlastne to funguje. A nemam problem prezentovat madforit, len je tu niekto, kto mi vie pomoct? too busy ... _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Št Feb 15, 2007 11:05 am Predmet: |
|
|
Na MySpace nemusia byt len kapley, su tam aj jednotlivci (znami aj neznami) alebo aj radia (napr. _FM). Ide o to, ze by v profile mohli byt info o MFI, linky. Dalsi krok by bol, ze by ste si postupne kazdy na MySpace zalozili osobny profil a pridali sa ako 'kamarati' MFI.
Ale dost bolo reci, idem v tomto smere nieco podniknut. Marek, dufam, ze neporusim Tvoje autorske prava, ked na MySpace pouzijem logo MFI
Drzte palce! _________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Pi Feb 16, 2007 8:16 am Predmet: |
|
|
zootchick Napísal: |
Ale dost bolo reci, idem v tomto smere nieco podniknut. Marek, dufam, ze neporusim Tvoje autorske prava, ked na MySpace pouzijem logo MFI
Drzte palce! |
si myslis, ze som posadnuty autorskymi pravami?!?! kludne, iniciativy vzdy privitam ... _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Pi Feb 16, 2007 11:50 am Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
..filip Napísal: |
ja si myslim ze ked tam mozu byt jednotlivci, kapely, ci tv serialy, radia ... tak tam moze byt aj MFI
|
jasne sme samostatne zijuca bunka ..len do toho nech sa vie ze take nieco ako MFI este nezaniklo a len tak skoro nezanikne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaslal: Pi Feb 16, 2007 5:15 pm Predmet: |
|
|
admin Napísal: |
si myslis, ze som posadnuty autorskymi pravami?!?! |
Tak to urcite nie, to si nemyslim! To bol akoze zart _________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|