Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Brit Awards 2007 - hlasování
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Jak se vám líbili Oasis na Brit Awards 2007 ?
Byli skvělí, úžasná show
30%
 30%  [ 4 ]
Klasika, typičtí Oasis
46%
 46%  [ 6 ]
Hrůza, zklamali mě
23%
 23%  [ 3 ]
Celkom hlasov : 13

adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Št Feb 15, 2007 5:14 pm    Predmet: Brit Awards 2007 - hlasování Odpovedať s citátom Back to top

Zajímal by mě většinový názor na vystoupení Oasis při udílení letošních Brit Awards...

Co si o tom myslíte?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 16, 2007 8:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mna sklamalo uz to, ze tuto kategoriu akosi organizatori podla mna podcenili. cenu im predal ten sialeny komediant, ziadny uvod ku kapele nebol. Nemozem sa potom cudovat Gallagherovcov, ze tam prisli tak znudene a po 10 sekundach zliezli z podia, nahodili gitary a odspievali 3 nic viac ako priemerne pesnicky.

Cakal som viac, neviem preco

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 16, 2007 9:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hruza... videl som sice C&A ale mam pocit akoby sa Liam ani trochu nesnazil ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 16, 2007 11:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
Mna sklamalo uz to, ze tuto kategoriu akosi organizatori podla mna podcenili. cenu im predal ten sialeny komediant, ziadny uvod ku kapele nebol. Nemozem sa potom cudovat Gallagherovcov, ze tam prisli tak znudene a po 10 sekundach zliezli z podia, nahodili gitary a odspievali 3 nic viac ako priemerne pesnicky.

Cakal som viac, neviem preco

ono to vyzeralo ze budu hrat viac len ITV 1 to prerusilo.usudzujem kedze NOEL si ladil gitaru a LIAM sa siel osviezit a...dalej uz som nevidel Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: So Feb 17, 2007 6:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Hráli 5 kousků...
C and A, Meaning Of Soul, Morning Glory, DLBIA a RNR Star...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Feb 17, 2007 1:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Well...ako sa to vezme...po roku sa od Liama dalo cakat viac,ale zase pravda je to ze uz spieval aj horsie...podla mna v norme...a nakoniec...boli to len skurvene brit awards Laughing Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dovsed

PríspevokZaslal: Po Feb 19, 2007 9:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Well...ako sa to vezme...po roku sa od Liama dalo cakat viac,ale zase pravda je to ze uz spieval aj horsie...podla mna v norme...a nakoniec...boli to len skurvene brit awards Laughing Wink
Very Happy Very Happy s odstupom casu som si to kukol a vravim:pohoda, pocul som uz aj horsie...jasne dokurvy s brit awards Laughing

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Po Feb 19, 2007 1:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
BetterMan Napísal:
Very Happy Very Happy s odstupom casu som si to kukol a vravim:pohoda, pocul som uz aj horsie...jasne dokurvy s brit awards Laughing

uplne suhlasim Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Feb 19, 2007 2:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Noel mu vraj dal ultimatum ohladom jeho hlasu...

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2007080098,00.html

Martin

Založený: 07.11.2006

PríspevokZaslal: Ut Feb 20, 2007 9:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

podla mna hrali vyborne, slapali ako uz dlho nie a urcite lepsie ako na stadionoch...Liam spieval uplne v poho

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Feb 20, 2007 5:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Martin Napísal:
podla mna hrali vyborne, slapali ako uz dlho nie a urcite lepsie ako na stadionoch...Liam spieval uplne v poho

ved zahrane to bolo super ... uff, ale tu vidim aky som neobjektivny voci Oasis - keby takto zaspieval nejaky iny spevak tak ho sp**ujem pod ciernu zem. heh, vidim ze anthonymu z RHCP rastie v Liamovi silna konkurencia Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Dovsed

PríspevokZaslal: St Feb 21, 2007 11:24 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ludkovia tod som si to tkukol znovu a ked som pocul spievat All yuor deams are made..a pri slove made tam mi to znelo ako nejaky operny spevak Laughing ale keby mame hladat taketo chybicky tak to asi nepocuvame...I LOVE ROCK`N`ROLL Cool

bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: St Feb 28, 2007 9:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

este som to nevidel Sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Tara.M

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: St Feb 28, 2007 4:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak Vám nevím..možná je to jen můj hloupý názor ale celé Brit Awards a vůbec Grammy a podobné záležitosti jsou celé fraška...jde tam v prvé řadě o komerci a propagaci...takže kdo není vidět?godbye litujeme....kvalitní kapely jsou opomíjeni a Oasis?Vždyt' ti tohleto divadlo nepotřebují a upřímně...divím se ,že tam vůbec šli...jak už tu zaznělo...když už se předává cena za něco takového tak by to měl předávat člověk ze kterého si i sám velký Liam s Noelem sednou na zadek...ale příjde tam šílený komik ,který je šašek a nic víc a předám jim to?Měl to být opravdu Ringo Starr nebo Paul McCartney...ale Russel Brand?A když už opomenu i tohle...Oasis by byli pořád největší i bez těch cen..mají kvalitní hudbu...pořád ikdyž kritici bez milosti setřeli jak SOTSG nebo Heathen Chemistry...tyto alba jsou ale zase nejvíc experimentální a Oasis si momentálně...v pozici v jaké jsou můžou dovolit už téměř cokoliv..oni jsou pořád těmi prvními pokud oponeme(strýčku Paule promin) Beatles...

jsvacha

Založený: 15.02.2006

PríspevokZaslal: St Feb 28, 2007 6:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dostali cenu znamenajici ze uz maj vsechno davno za sebou
jejich vykon byl dost spatnej hlavne liamuv hlas

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 1 z 4

Prejdi na: