|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak se vám líbili Oasis na Brit Awards 2007 ? |
Byli skvělí, úžasná show |
|
30% |
[ 4 ] |
Klasika, typičtí Oasis |
|
46% |
[ 6 ] |
Hrůza, zklamali mě |
|
23% |
[ 3 ] |
|
Celkom hlasov : 13 |
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Ostrava City |
Zaslal: Št Feb 15, 2007 5:14 pm Predmet: Brit Awards 2007 - hlasování |
|
|
Zajímal by mě většinový názor na vystoupení Oasis při udílení letošních Brit Awards...
Co si o tom myslíte? _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Pi Feb 16, 2007 8:14 am Predmet: |
|
|
Mna sklamalo uz to, ze tuto kategoriu akosi organizatori podla mna podcenili. cenu im predal ten sialeny komediant, ziadny uvod ku kapele nebol. Nemozem sa potom cudovat Gallagherovcov, ze tam prisli tak znudene a po 10 sekundach zliezli z podia, nahodili gitary a odspievali 3 nic viac ako priemerne pesnicky.
Cakal som viac, neviem preco _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Pi Feb 16, 2007 9:37 am Predmet: |
|
|
hruza... videl som sice C&A ale mam pocit akoby sa Liam ani trochu nesnazil ... _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Pi Feb 16, 2007 11:37 am Predmet: |
|
|
admin Napísal: |
Mna sklamalo uz to, ze tuto kategoriu akosi organizatori podla mna podcenili. cenu im predal ten sialeny komediant, ziadny uvod ku kapele nebol. Nemozem sa potom cudovat Gallagherovcov, ze tam prisli tak znudene a po 10 sekundach zliezli z podia, nahodili gitary a odspievali 3 nic viac ako priemerne pesnicky.
Cakal som viac, neviem preco |
ono to vyzeralo ze budu hrat viac len ITV 1 to prerusilo.usudzujem kedze NOEL si ladil gitaru a LIAM sa siel osviezit a...dalej uz som nevidel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Ostrava City |
Zaslal: So Feb 17, 2007 6:46 am Predmet: |
|
|
Hráli 5 kousků...
C and A, Meaning Of Soul, Morning Glory, DLBIA a RNR Star... _________________ http://oasisband.sweb.cz/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: So Feb 17, 2007 1:59 pm Predmet: |
|
|
Well...ako sa to vezme...po roku sa od Liama dalo cakat viac,ale zase pravda je to ze uz spieval aj horsie...podla mna v norme...a nakoniec...boli to len skurvene brit awards |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: Po Feb 19, 2007 9:47 am Predmet: |
|
|
BetterMan Napísal: |
Well...ako sa to vezme...po roku sa od Liama dalo cakat viac,ale zase pravda je to ze uz spieval aj horsie...podla mna v norme...a nakoniec...boli to len skurvene brit awards |
s odstupom casu som si to kukol a vravim:pohoda, pocul som uz aj horsie...jasne dokurvy s brit awards |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Po Feb 19, 2007 1:08 pm Predmet: |
|
|
Dovsed Napísal: |
BetterMan Napísal: |
s odstupom casu som si to kukol a vravim:pohoda, pocul som uz aj horsie...jasne dokurvy s brit awards |
uplne suhlasim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
Založený: 17.11.2005 Príspevky: 450
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Martin
Založený: 07.11.2006 Príspevky: 32 Bydlisko: Pezinek |
Zaslal: Ut Feb 20, 2007 9:48 am Predmet: |
|
|
podla mna hrali vyborne, slapali ako uz dlho nie a urcite lepsie ako na stadionoch...Liam spieval uplne v poho |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Ut Feb 20, 2007 5:20 pm Predmet: |
|
|
Martin Napísal: |
podla mna hrali vyborne, slapali ako uz dlho nie a urcite lepsie ako na stadionoch...Liam spieval uplne v poho |
ved zahrane to bolo super ... uff, ale tu vidim aky som neobjektivny voci Oasis - keby takto zaspieval nejaky iny spevak tak ho sp**ujem pod ciernu zem. heh, vidim ze anthonymu z RHCP rastie v Liamovi silna konkurencia _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: St Feb 21, 2007 11:24 am Predmet: |
|
|
ludkovia tod som si to tkukol znovu a ked som pocul spievat All yuor deams are made..a pri slove made tam mi to znelo ako nejaky operny spevak ale keby mame hladat taketo chybicky tak to asi nepocuvame...I LOVE ROCK`N`ROLL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Založený: 28.11.2005 Príspevky: 211 Bydlisko: puchov |
Zaslal: St Feb 28, 2007 9:40 am Predmet: |
|
|
este som to nevidel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tara.M
Založený: 13.04.2006 Príspevky: 95 Bydlisko: Uk-London |
Zaslal: St Feb 28, 2007 4:39 pm Predmet: |
|
|
Tak Vám nevím..možná je to jen můj hloupý názor ale celé Brit Awards a vůbec Grammy a podobné záležitosti jsou celé fraška...jde tam v prvé řadě o komerci a propagaci...takže kdo není vidět?godbye litujeme....kvalitní kapely jsou opomíjeni a Oasis?Vždyt' ti tohleto divadlo nepotřebují a upřímně...divím se ,že tam vůbec šli...jak už tu zaznělo...když už se předává cena za něco takového tak by to měl předávat člověk ze kterého si i sám velký Liam s Noelem sednou na zadek...ale příjde tam šílený komik ,který je šašek a nic víc a předám jim to?Měl to být opravdu Ringo Starr nebo Paul McCartney...ale Russel Brand?A když už opomenu i tohle...Oasis by byli pořád největší i bez těch cen..mají kvalitní hudbu...pořád ikdyž kritici bez milosti setřeli jak SOTSG nebo Heathen Chemistry...tyto alba jsou ale zase nejvíc experimentální a Oasis si momentálně...v pozici v jaké jsou můžou dovolit už téměř cokoliv..oni jsou pořád těmi prvními pokud oponeme(strýčku Paule promin) Beatles... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jsvacha
Založený: 15.02.2006 Príspevky: 22