Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Arctic Monkeys - brainstorm

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 16, 2007 12:43 pm    Predmet: Arctic Monkeys - brainstorm Odpovedať s citátom Back to top

No co hovorite na novy singel AM?

Mna nicim neprekvapil a ani nesklamal. Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Mar 16, 2007 6:11 pm    Predmet: Re: Arctic Monkeys - brainstorm Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:

haha...ja som myslel ze maju nejaky duet ked som to cital ze Arctic Monkeys s Brainstormom Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: So Mar 17, 2007 11:54 am    Predmet: Re: Arctic Monkeys - brainstorm Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:

Asi tak nejak.

Inak spätne sa mi ten ich album lubi dost lubi a rad si ho obcas pustim. Teraz uz aspon netrcia z kazdej konzervy ako vtedy. Very Happy

katarina

Založený: 01.04.2007

PríspevokZaslal: Ne Apr 01, 2007 12:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nahodou sa nechystate niekto na koncert arctikov??? lebo ja hej do drazdan tak keby rada privitam spolocnost Cool Very Happy

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Apr 01, 2007 7:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vitaj na fore! Smile

Ozaj do Viedne to nemas blizsie?Tam hraju tusim niekedy zaciakom jula.

katarina

Založený: 01.04.2007

PríspevokZaslal: Ne Apr 01, 2007 8:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

diki Very Happy ja som tiez na nejakom ticketportale uplne nahodou objavila ze maju hrat vo viedni ale na official site nikde nic ze by tam mali byt tak neviem ale v drazdanoch mam znamych takze som sa tam chystala tak ci tak...ta aspon pozriem ci su chlapci fakt taki dobri live jak sa o nich hovori

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Apr 03, 2007 4:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dobry song...ja ich vcelku mozem a ich debut je podla mna jeden z naj albumov min roka.Videl som nejaky ich koncert v telke...lol...by som tam posobil ako stary dedko pri tych 17rocnych Laughing

Ale ak budem mat cas a budem tu tak si ich urcite nenecham ujst...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Jún 17, 2008 3:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tebúh a Nazdys ne? Singel Fluorescent Adolescent na www.supershop.sk za 49 Sk, N O N E K U P T O!!! To je akcoska, co?
http://www.supershop.sk/shop_item.php?action=popis&jazyk=SK&partner=&id=621993

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: