Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Vibrocil
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 16, 2007 1:59 pm    Predmet: Vibrocil Odpovedať s citátom Back to top

Ako sa tak asi má? Laughing Laughing S nim to tu viac zilo Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Mar 16, 2007 6:08 pm    Predmet: Re: Vibrocil Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Ako sa tak asi má? Laughing Laughing S nim to tu viac zilo Laughing
tak ma tiez napadlo ze to tu zalozim ale cakal som na niekoho kto ma obehne Very Happy ...no veru chalanisko mohol by dat o sebe vediet

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 16, 2007 9:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mozem sa ho opytat, mam ho v icq kontaktoch a byva sem tam aj online Wink urcite mu chybame Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: So Mar 17, 2007 11:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil teraz horlivo diskutuje na radiohead forum, ale uz nie je vibrocil ale thao. http://radiohead-forum.yw.sk/forum/. mozte kuknut jeho terajsie nazory.

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: So Mar 17, 2007 11:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Super svojsky chlapik, som s nim po viedenskom koncerte siel v najvacsej pokoncertnej euforii na vlaku do NZ. Top man! Cool Mal by sa vratit, hned by forum zmrtvychvstalo. Very Happy

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: So Mar 17, 2007 12:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tajne verim, ze tu odvtedy aspon ockom hodil ako invisible spectator a potmehudsky sa usmieval nad nasimi kecmi a prsty ho svrbeli Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: So Mar 17, 2007 4:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Very Happy Very Happy Very Happy veru mozno.... tiez dost casto prispieva na tejto stranke v chate tiez ako Thao:

http://nocna-hudba.blogspot.com/

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Po Mar 19, 2007 5:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
tajne verim, ze tu odvtedy aspon ockom hodil ako invisible spectator a potmehudsky sa usmieval nad nasimi kecmi a prsty ho svrbeli Very Happy
tak s tym suhlasim..tak pre buducnost..nazdar vibrocil ako?! Laughing

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Máj 11, 2007 9:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Laughing

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Feb 28, 2008 1:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

btw: asi sa tu budem vyskytovat castejsie kedze som sa ciastocne vratil ku klasike Cool Laughing

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Št Feb 28, 2008 3:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vitaj spat kamo Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 29, 2008 6:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
btw: asi sa tu budem vyskytovat castejsie kedze som sa ciastocne vratil ku klasike Cool Laughing

thaoliny : ku klasike? tak forum mozarta a spol je o dvere vedla Laughing
welcome back RH man

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

PríspevokZaslal: So Mar 01, 2008 5:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy: diik Cool

blurfan: jaaaj pardon tak to zas odchadzam Laughing a ty radsej zhanaj jehovisticku bibliu, aj tu hosi su urcite na nu odkazani Laughing

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ut Mar 04, 2008 9:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vibrocil ... no ja ho nepoznam som tu novy ale uz sa tesim na tie jeho prispevky ked ho tak oslavujete.

PS: vdaka za Nicka celom good album.

vibrocil

PríspevokZaslal: St Mar 12, 2008 11:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Vibrocil ... no ja ho nepoznam som tu novy ale uz sa tesim na tie jeho prispevky ked ho tak oslavujete.

PS: vdaka za Nicka celom good album.

no dost som sa zmenil takze stareho vibrocila uz asi nespoznas...neviem ako dlho si tu ale vitaj u nas Very Happy

btw: asi neviete ale minuly rok ste ma tu najviac riesili v den mojich narodiek...dikes Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: