Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Charlotte Roche (z Fast Forward na Vive2)

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 22, 2007 5:57 pm    Predmet: Charlotte Roche (z Fast Forward na Vive2) Odpovedať s citátom Back to top

Neviem preco, ale z nicoho nic mi prislo na um, ze co je s touto svojskou moderatorkou dnes. Byvala to pre mna ikona, asi aj este je, ale uz dlho som o nej nic nepocula. Trochu som patrala, a nasla som kratky video zaznam natoceny tipujem ze niekedy nedavno. Trochu nostalgie pre divakov FF...

Charlotte heute

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Mar 23, 2007 3:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

heh, ja som na nu uz skoro aj zabudol ... Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 26, 2007 5:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mas pravdu Miska, bola skvela! Smile Ako jedna z mala robila tie rozhovory s muzikantmi zaujimavymi. Tak napr. to interview s Noelom bolo moc fayn, este aj on si ho uzival co nebyva zvykom.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: