Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Strokes, Live, St.Polten, 13. jula 2006

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Apr 04, 2006 10:02 am    Predmet: The Strokes, Live, St.Polten, 13. jula 2006 Odpovedať s citátom Back to top

Ludia, nemal by niekto chut zajst na koncert THE STROKES? je to warm-up gig pred festivalom NUKE. Cena listku 41 Eur.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Apr 05, 2006 12:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja by som siel,keby sme sa nasli nejaka partia alebo tak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: St Apr 05, 2006 6:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja by som isiel keby to nebolo 13. Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

PríspevokZaslal: Št Apr 06, 2006 2:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

a liskty ako?cez net...ci tam...

majky

PríspevokZaslal: Pi Apr 07, 2006 6:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

listky sa daju aj cez net ... myslim ze cez eventim. este sa pokusim ukecat par ludi a pak uvidime.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Št Jún 29, 2006 10:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pred The Strokes vystupia The Kooks, The Frames a Adam Green. Pekna zostavicka sakra...Skoda, ze tam nemozem ist. Rolling Eyes

bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Jún 30, 2006 8:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

prosim ta, povedzmi ze kde to je? Kde to koncertuju??

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Jún 30, 2006 11:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

St.Pollten je asi okolo 60 km od Viedne myslim. Taka tristvrtehodina vlakom. Wink www.nuke.at

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 12:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mam taku prosbu.

Urcite sa tu najdu odusevneni posluchaci tejto milej kapely. Chcel by som si spravit vyberovku, 15-20 songov a neviem ako na to. Poznam iba single a napocuvavat si vsetky tri albumy, to sa mi teda nechce. Keby sa nasiel niekto, kto by mi poslal zoznam najlepsich pesniciek, hodnych vyberovky, bol by som velmi vdacny. Wink

majky

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 1:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nech sa paci mnou odporucany vyber v poradi podla albumov:

1. Is This It
2. Someday
3. Last Nite
4. Hard To Explain
5. What Ever Happened?
6. Reptilia
7. 12:51
8. Automatic Stop
9. The End Has No End
10. You Talk Way Too Much
11. You Only Live Once
12. Juicebox
13. Heart In Cage
14. Razorblade
15. On The Other Side
16. Ask Me Anything
17. Ize Of The World

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 1:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dik moc kamo

BetterMan

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 2:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Minule som zachytil na CT koncert Strokes...oni sa nejak netvaria ani ze by boli na koncerte Laughing

majky

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 2:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Minule som zachytil na CT koncert Strokes...oni sa nejak netvaria ani ze by boli na koncerte Laughing

no jo, maju taky svojsky prejav Wink koncert mam nahraty na DVD a cez sviatky som ho zas pozeral Smile

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: