Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Noel: "Solovy album je na ceste"

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 6:30 am    Predmet: Noel: "Solovy album je na ceste" Odpovedať s citátom Back to top

cool, podla noveho cisla NME chysta Noel solovy album ... ze by sa mu tak zapacili tie jeho koncerty?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 7:56 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak a tentoraz mozno uz naozaj Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 2:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som skor za Oasis album Cool Liam asi nebude nadseny...

omanek

Založený: 10.11.2005

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 3:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja si myslim, ze je to jenom dobre. Ono to podle me k tomu pomalu ale jiste posledni dobou spelo. Rozhodne se je na co tesit.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 5:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tesim sa, aj keby som radsej uvital novy album oasis..... dufam ze to inspiruje Liama k lepsim spevackym vykonom Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 6:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som jednoznačne za Oasis album. Noel nech ďalej píše skvelé songy pre Liama.

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 12, 2007 11:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hmmm, ja nie som principialne proti solo albumu noela, ale som proti comukolvek co moze ohrozit oasis... a toto neviem neviem, liam by sa clkom kludne mohol nasrat, aj ked by akoze nemusel ale ved ho pozname... urcite bude aj turne atd to znamena ze oasis sa mozno rok nstretnu ani.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 12, 2007 12:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som za Be Here Now vol.2 Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 12, 2007 2:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Oasisi su uz v takom stadiu kariery, ze solove projekty by nemali nejako vaznejsie ohrozovat cinnost skupiny. Noel uz o tom hovori minimalne od SOTSOG, Liam nema narok trucovat. Ved nech aj on vyda svoju solovku. Ja by som momentalne asi uprednostnil tu solovku pred dalsim albumom.

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 12, 2007 4:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ten clanok na nme.com je prilis vseobecny, moze aj nemusi ho vydat.

Ale bolo by super keby na tom bolo nieco pravdy. Oasis su obrovsky podnik,skoro az korporacia Laughing By som privital nejaku ambicioznejsiu solovku Noela a nejake komornejsie koncerty po Europe. Cool Kaslat na Liama, ten ench trenuje spev. Noel is the man! Laughing Laughing zartujem... Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 12, 2007 5:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nechcem sa dotknut Andyho alebo Gema,ani Liama...ale Noel je Oasis a nejak sa mi nechce verit tomu,ze ma dost songov aj na svoje solo aj pre Oasis.V podstate som aj za to,aby radsej Noel pisal viac songov pre Oasis...Ked su tie skvele Bsides...k poslednym albumom boli priemerne az podpriemerne songy Crying or Very sad

Ak sa nemylim aj Andy mal vydat neajky solo album...

Moc sa mi nepaci oddialenie dalsieho radoveho albumu...som skor za princip rock n roll band ako za partiu umelcov,ktori sa raz za cas stretnu a nahraju album a idu si kazdy vlastnou cestou...aj ked je to trochu naivne pri Liamovi a Noelovi.

Live4ever Bonehead....I miss u Wink

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: St Apr 18, 2007 3:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no oficialna stranka oasis popiera famy o noelovom solovom albume... a ze v lete budu oasis pracovat na novych oasis songoch

http://www.oasisinet.com/site.php?site=news&idx=737

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 19, 2007 9:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
no oficialna stranka oasis popiera famy o noelovom solovom albume... a ze v lete budu oasis pracovat na novych oasis songoch

http://www.oasisinet.com/site.php?site=news&idx=737

aj tak dobre, mozme sa tesit no novu dosku oazy Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: