Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Jak dlouho vydrží vypálený záznam na DVD???

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Apr 27, 2007 10:36 am    Predmet: Jak dlouho vydrží vypálený záznam na DVD??? Odpovedať s citátom Back to top

Čau,

známý mi říkal, že záznam na vypáleném DVD se může po 4 letech ztratit, že média moc dlouho nevydrží. Máte s tím nějaké zkušenosti? Používám DVD+R Philips a zatím všechny fungujou, ale děsím se dne, kdy něco raritního strčím do přehrávače a bude se to sekat nebo to nebude hrát vůbec....

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Apr 27, 2007 1:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nieco podobne som pocul aj ja...ale este sa mi to nestalo...skus nejaky externy disk...az take nieco existuje....ja sa moc v pc nevyznam

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Pi Apr 27, 2007 8:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ak sa budes stara tak vydrzi ako dlho len chces. Ak ho nenosis v papieri a nechytas za zapisovatelnu cas tak musi vydrzat.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 30, 2007 5:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne sa dost casto stava, ze mi vypise nieco ako "cyklicka chyba udajov" a DVD je v prdeli...Ale zas ja som absoluny lajdak na skladovanie tychto veci, takze to bude zrejme dovod. Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gnarls

PríspevokZaslal: Po Apr 30, 2007 7:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

citujem kamoša

No ono to zalezi na vela faktoroch. Ak chces aby ti to dlhsie vydrzalo tak si kup DVD s 24 karatovym zlatom (stoji len okolo 120 Sk) a vydrzi ti to okolo 10 rokov ak to nebudes davat casto do prehravaca a nebudes to davat vobec do lacnych prehravacov. Pokial pouzijes DVD za cenu okolo 20 Sk tak ti to vydrzi tak okolo 2-3 rokov (vlastna skusenost) a potom sa ti zacne poskodzovat kvalita obrazu a dat.
Chlapec sa rozumie PC a tak - ...... asi sa fakt kvalita casom straca.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 30, 2007 11:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
citujem kamoša

No ono to zalezi na vela faktoroch. Ak chces aby ti to dlhsie vydrzalo tak si kup DVD s 24 karatovym zlatom (stoji len okolo 120 Sk) a vydrzi ti to okolo 10 rokov ak to nebudes davat casto do prehravaca a nebudes to davat vobec do lacnych prehravacov. Pokial pouzijes DVD za cenu okolo 20 Sk tak ti to vydrzi tak okolo 2-3 rokov (vlastna skusenost) a potom sa ti zacne poskodzovat kvalita obrazu a dat.
Chlapec sa rozumie PC a tak - ...... asi sa fakt kvalita casom straca.

2 3 roky?Lol...aby som prepalil niektore dvd Confused A taje dvd....s tym zlatom (nie je to vtip?) kupim hocikde?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 11:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Chtěl jsem se jen ujistit v tom jestli není blbost kupovat 500gb HDD, ale asi to blbost není. Těch cca 120 DVD Oasis mi tam snad vejde Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Gnarls

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 2:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

adam Napísal:
Chtěl jsem se jen ujistit v tom jestli není blbost kupovat 500gb HDD, ale asi to blbost není. Těch cca 120 DVD Oasis mi tam snad vejde Wink

HDD sa oplati .....Aj ja by som chcel 120 DVD Oasis, mas aj ine. ( trochu odbocujem od temy sorry, len ma to zaujima ) Tak potom mi posli tie DVD cka Oasis ked si ich das na HDD poslem ti prachy Smile)) - ak budes vediet co s DVD.

A na to DVD s 24 karatovym zlatom - skus google aspon mne naslo par obchodov.

Ale su asi aj kvalitnestie:
zálohovaniu dát vo formáte Blu-Ray DVD kapacita 25GB, HD DVD kapacita 15 GB,
Ale lepsie ako boli DVD so zlatom su DVD Archival Grade - tie su určené k dlhodobú zálohovaniu, kvalitnejšiu životnosť ako boli samotné Gold médiá.
DVD Hard Coated - Vhodné na Archiváciu. Majú vytvorený povrch odolný voci poškriabaniu. Este existuju aj take ktore môzes dat pod tecucu vodu a povrch sa nerozmaze - vhodne tiez na archivaciu. ( zda sa mi ze maju specialny biely povrch ).

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: