Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Marlboro ligts
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 25, 2005 12:53 pm    Predmet: Marlboro ligts Odpovedať s citátom Back to top

Fajcite?A ak ano..ake znacku cigariet...
Toto povedal Noel Gallagher:
"The second is changing brands of cigarettes," the songwriter says, blowing smoke from his Barcelona hotel window, " 'cause Marlboro Lights are a ladies' fag and it makes me feel less of a man when I spark one up in the morning."
Mate ten istý pocit?haha Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 25, 2005 5:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Fajcim tiez Marlboro Lights, ale ten pocit veru nemam!!! Asi preto ze rano moc nefajcim Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Bashka

Založený: 12.09.2005

PríspevokZaslal: So Nov 26, 2005 1:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Myslim, ze na slovensku sa to neda az tak aplikovat, kedze marlborky lightky su tu vo vseobecnosti dost oblubene.
Co sa tyka mna tak jednoznacne Benson & Hedges silver, a ked nie su tak Marlboro light:)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ne Nov 27, 2005 2:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Fajcenie skodi zdraviu .... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Nov 29, 2005 1:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

moonky? Cool som este namal Wink

majky

PríspevokZaslal: Ut Nov 29, 2005 2:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

len tak ma napadlo ci sa rataju len cigarety Smile alebo aj ine?

BetterMan

PríspevokZaslal: St Nov 30, 2005 4:02 pm    Predmet: :) Odpovedať s citátom Back to top

Majky co ine? Wink Akoze ja som heterosexual na 100pro... Laughing
Kecam...tak sa pochvalte so skusensotami s drogami?
Ja som par kat hulil travu,t.j. vse

majky

PríspevokZaslal: St Nov 30, 2005 4:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Peto, myslel som drogy ... aj ja som mal par krat travu, hasis ecko, koks ... Wink just kidding Wink

BetterMan

PríspevokZaslal: Št Dec 01, 2005 3:09 pm    Predmet: . Odpovedať s citátom Back to top

A co z toho odporucas zaciatocnikom? Wink

majky

PríspevokZaslal: Št Dec 01, 2005 4:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan: Drogy jsou spatny! Wink Odporucam old-skool alcohol, najlepsie borovicku s pivom Wink

"2 dcl teplej borovičky a v strede zapichnutý čierny vlas od barmanky"

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Dec 02, 2005 6:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

chalani berete niekto ganju do viedne?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vibrocil

PríspevokZaslal: Pi Jan 06, 2006 9:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to je pekna hovadina ze vas prehladavali ved sme v eu...

majky

PríspevokZaslal: Pi Jan 06, 2006 10:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
to je pekna hovadina ze vas prehladavali ved sme v eu...

vibrocil myslis ze vstupom do EU ziskali obcania Slovenska nejaku specialnu imunitu?

Ja som bol tohto roku na sluzobnej ceste v Nemecku a tiez nas policajti odstavili bokom na dialnici a kontrolovali nam auto ci nie je kradnute a ci nema prerazene cislo motora - normalne vytiahli nejake chemikalie a polievali s tym cislo na motore (fyi: isli sme na Audi A8 Confused )

Naposledy upravil majky dňa So Jan 07, 2006 9:46 am, celkom upravené 1 krát

vibrocil

PríspevokZaslal: Pi Jan 06, 2006 11:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jaj ja som si myslel ze to bolo na hraniciach ak to bolo na benzinke tak je to ok. aj ked viem ze by to mohli spravit aj na hraniciach ale to by uz bolo prilis aj ked to je asi blbost co som napisal lebo je jedna hodina v noci a mne to vobec nemysli Wink

Bashka

Založený: 12.09.2005

PríspevokZaslal: So Jan 07, 2006 12:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
jaj ja som si myslel ze to bolo na hraniciach ak to bolo na benzinke tak je to ok. aj ked viem ze by to mohli spravit aj na hraniciach ale to by uz bolo prilis aj ked to je asi blbost co som napisal lebo je jedna hodina v noci a mne to vobec nemysli Wink

Idea aaa problem vyrieseny, je to neskorymi vecernymi hodinami Very HappyWink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: