Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

AKO SOM POCHOPILA SILU BRITPOPU
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
kamika

Založený: 13.08.2006

PríspevokZaslal: St Dec 06, 2006 9:16 am    Predmet: AKO SOM POCHOPILA SILU BRITPOPU Odpovedať s citátom Back to top

Ako velkeho nadsenca CS hudby, by ma ani vo sne nenapadlo, ze by som mohla tolerovat aj ine hudobne styly. Pomalicky ale isto, sa mi zacalo dostavat aj Britpop(doposial nepoznany styl) popod nechty.
A to zo zaciatku velmi bolelo, pocuvat taky Oasis.Verte mi, ci nie, ale aj hudba dokaze pekne potrapit. A to hlavne vtedy, ked musite zdielat izbu s cerstvym teenagerom (milovnikom Oasisu, s elektrickou gitarou, a mutujucim hlasom)…..
A tak sa zacinal moj “zivot s nimi”.
Denno-denne pocuvanie zmutovanej verzie “Stand by me” – nechalo na mne neblahe nasledky. V tej dobe som aj po prvy krat zacala vnimat anglictinu…a medzi prvymi slovami boli vyrazy ako:…”What`s the story…morning glory?”
Vyrazy, ktore sa urcite raz zidu….hihih

A tak po dlhej dobe som pochopila ze Liam a Noel Gallagher su asi aj bratia, ze Britpop nie je len o hudbe ale aj o zivotnom style….
Po 3 rokoch stravenych v Londyne zistujem, ze “ V TOM LIETAM TIEZ”
Tak zodpovedne prehlasujem, ze uz sa na ludi, uznavajucich Britpop budem divat s respektom, s poctou.!!!!

ROCK `N ` ROLL WILL NEVER DIE!!!!!!!!!!!!!

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

AKO STE VY ZACALI VNIMAT TENTO STYL????[/b]

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Dec 06, 2006 9:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

cheers, pekne napisane Wink

mna britpop dostal s prichodom SUEDE v roku 93/94 ... nic ine som nepocuval, ked tu zrazu z nicoho nic prisli titok tipci z Manchestru, videl som legendarne vystupenie v MTV MOST WANTED (Live Forever a Whatever) a uz to bolo - laska bola na svete Smile zohnal som si album a skoro som padol na zadok. slide away som pocuval asi rok v kuse. no a potom prislo WTSMG a odvtedy ma nikto nepresvedci ze existuje na svete lepsia kapela.

A samozrejme postupne som cez prestavami medzi jednotlivymi albumami Oasis nachadzalaj ine britpopovky

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: St Dec 06, 2006 1:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja ked som objavil Oasis, tak som asi 3/4 roka ani nic ine nepocuval... az potom som zacal pocuvat ine britpopovky..

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: St Dec 06, 2006 3:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Liam55 Napísal:
Ja ked som objavil Oasis, tak som asi 3/4 roka ani nic ine nepocuval... az potom som zacal pocuvat ine britpopovky..

ja som ich neznasal...a dostala ma Don`t Go Away a pocuvam to furt a viac ako tri stvrte roka...na ostatok neostava cas Very Happy .ale nie nejaky Muse mam ale cim viac pocuvam Oazu a cim viac vnimam text a gitary tak ma to bere este viac a pustam si to furt dookola Laughing !!!!Somebody HELP ME Very Happy Very Happy

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Dec 06, 2006 3:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja podobne. Ked som ich v 97-om objavil, pocuval som tak na 70% Oasis, 20% Blur a 10% ostatne. Potom som objavil Beatles a asi az v takom 2001-om som zacal intenzivnejsie patrat po dalsej hudbe a zacal som objavovat svet britpopu. A zatial som stale v tomto stadiu, az na par vynimiek, ine nepocuvam a vobec nemam pocit ze o nieco prichadzam Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Dec 06, 2006 9:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja ficim na Oasis od Morning glory,paradoxne ma dostala Cast no shadow,nie uplne hit...to som mal este na mc Laughing
Inak,britpop...co ja viem...nie vsetko co sa oznacuje nalepkou britpop je dobre...som si kupil vo Virgine zopar mladych kapiel a polovicu z toho som po dvoch vypocutiach uz viac do playera nedal Confused

Pre mna su oasis a asi podvoch prazdnych stranach su ine kapely Laughing

Zase ma dnes skor jeblo,ked v poslednom rock&pope pisu o stop the clocks a ti fasi nazvali Be here now prepadakom...asi im poslem bombu tam Wink

Liam1250

PríspevokZaslal: Št Dec 07, 2006 5:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no mne raz doniesla sesterka z londona pasku a na nej bolo DM od Oasis s tym ze toto tam kazdy pocuva...a od vtedy ked som tu pasku vlozil do prehravaca sa mi zmenil zivot...a to som mal asi 11-12...a ked som zacal chodit na strednu kamos mi nahral there and than...a to som s tym vstaval ,ucil sa a zaspaval dookola...potom som si zalozil kapelu a uz mi z toho rock n rollu drbe nacisto:-)oasis,beatles,blur,coldplay,the kooks,radiohead,muse,proste vsetko keby toto nebolo tak neviem...asi by som predaval gastany na namesti a pocuval petra nagya Twisted Evil

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Dec 07, 2006 6:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ja tu budem za losera asi.. lebo ja som zacal pocuvat oasis (a s tym zaroven britpop) niekde medzi heathen chemistry a dbtt, v pomerne zrelom veku asi 19-20 rokov.. Smile dovtedy to bola skor elektronika, nujazz a tak...
no a ako chapem britpop? hm, mozno to vyznie plytko ale pre mna to je symbol bezstarostneho zurovania a opijania sa a takeho zivota naplno Cool
myslim ze to aj liam take nieco povedal ze ich hudba neni o problemoch a tazkostiach ale o oslave zivota, ci take nieco...

takze tak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Dec 08, 2006 12:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pekne povedane filip, si to uuplne vystihol Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Dec 08, 2006 1:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
no ja tu budem za losera asi.. lebo ja som zacal pocuvat oasis (a s tym zaroven britpop) niekde medzi heathen chemistry a dbtt, v pomerne zrelom veku asi 19-20 rokov.. Smile dovtedy to bola skor elektronika, nujazz a tak...
no a ako chapem britpop? hm, mozno to vyznie plytko ale pre mna to je symbol bezstarostneho zurovania a opijania sa a takeho zivota naplno Cool
myslim ze to aj liam take nieco povedal ze ich hudba neni o problemoch a tazkostiach ale o oslave zivota, ci take nieco...

takze tak

Nujazz? Shocked Neprisiel si tak trochu k"primitivnej"zabave? Laughing Myslim tym Oasis...teda,ja nujazz nepocuvam...ale to asi bude nejake komlikovanejsie ako oasis,nie?

Ja si zase pamatam,ze v nejakom rozhovore Noel povedal,ze pocuva aj nieco z hip hopu...a Liam oznacil jazz za sracku...alebo podobne...tobolo asi v rock&popu v 97...bez netu sa vtedy tazsie zhanali info:)

BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Dec 08, 2006 1:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A tym som nechcel naznacit,ze nujazz je sracka,ved aj nasi brothers toho natrepu Laughing

blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Pi Dec 08, 2006 1:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
..filip Napísal:

takze tak

Nujazz? Shocked Neprisiel si tak trochu k"primitivnej"zabave? Laughing Myslim tym Oasis...teda,ja nujazz nepocuvam...ale to asi bude nejake komlikovanejsie ako oasis,nie?

Ja si zase pamatam,ze v nejakom rozhovore Noel povedal,ze pocuva aj nieco z hip hopu...a Liam oznacil jazz za sracku...alebo podobne...tobolo asi v rock&popu v 97...bez netu sa vtedy tazsie zhanali info:)

Lenze zjawne Jazz a Nu-jazz je kapanek nieco odlisne od seba...aj ja pocuwam Nu-Jazz a je to good Wink

A ked Liam oznacil jazz za sracku tak tym asi nemyslel Nu-Jazz Smile

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Pi Dec 08, 2006 1:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som sa dostal k britpopu asi w 95-om ked som zapocul Shitlife Smile od wtedy sa wezjem wo wagone Wink

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Liam55

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: Pi Dec 08, 2006 2:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Kurnik, vy ste sa dostali k britpopu vtedy, ked ja som sa ucil pisat Laughing Laughing

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Dec 08, 2006 2:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

[quote="BetterMan"]
..filip Napísal:

takze tak

Very Happy , k primitivnejsej to niee.... jasne nujazz aj elektroniku pocuvam stale, ale poznate to ,niekedy proste potrebujete pocut len brusenie gitar, nakopnute bicie a nedokonaly chraplavy spev do toho Twisted Evil

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: