|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
Gnarls

Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava  |
Zaslal: Po Apr 30, 2007 7:56 pm Predmet: Oasis a tetovanie ? |
 |
|
Raz v telke bola diskusia kde bol spevak Miko Hladky ( skupina Gladiator ). Hovoril ze sa mu paci skupina Oasis a ze ma rovnake tetovanie ako maju oni alebo on. Neviem ci je to pravda. Zda sa mi ze ide o anjela ale niesom si isty.
Moja otazka znie ....Ci ma fakt jeden z bratov Gallagherovcov tetovanie ? Alebo ci mal niekto zo skupiny Oasis anjela??? |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
..filip

Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
BetterMan

Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
 |
Zaslal: Po Apr 30, 2007 11:17 pm Predmet: |
 |
|
Ten chalan je dost brutalny...dat si tetovanie ako Liam.To by uz bolo na mna moc
Jasne,ze sa mi pacia niektore Liamove alebo Noelove handry (na take ale zatial nemam zatial:)...ale to tetovanie je doooost uz.Ktovie ci by si ho Liam dal,keby nedava pretetovat meno Patsy... |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Gnarls

Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava  |
Zaslal: Ut Máj 01, 2007 1:27 pm Predmet: |
 |
|
Vdaka Filip som nevedel ze ste o tom uz rozpravali. Skusal som dat vyhladat tetovanie ale nic nenaslo. Mohlo ma napadnut dat Miko Hladky to by uz asi naslo.
Nemusel som zakladat novu temu ale co uz.
Som myslel ze islo o ine tetovanie bol som v tom ze islo o anjela. To tetovanie je fakt brutalne co ma chalanisko. Takze Miko ma znak Oasis z albumu Masterplan.
Inac planujem si dat tetovanie ale este neviem ci bude. Mama mi povadala ze ak si ho dam tak ma vydedi.
Mate niekto tetovanie??? |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
..filip

Zaslal: Ut Máj 01, 2007 2:56 pm Predmet: |
 |
|
taka tema tu uz tiez bola, ale zas ju neviem najst... je dost mozne stare, dlho neaktivne temy sa mazu automaticky...
ja osobne jedno mam a v najblizsich tyzdnoch pribudne druhe
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Tara.M

Založený: 13.04.2006 Príspevky: 95 Bydlisko: Uk-London  |
Zaslal: Ut Máj 01, 2007 3:42 pm Predmet: |
 |
|
tak nevim nevim..Liama da se rict miluju jako matku ci otce...ale uvedomuje si jak to tetovani bude vypadat kdyz bu bude 70 a jeho uz ne moc pevny biceps bude sahat nekde ke kolenum...ne ne ne...tetovani ne  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Tara.M

Zaslal: Ut Máj 01, 2007 3:43 pm Predmet: |
 |
|
anebo...tetovani ano ale jen v mladem veku..a ted tu nejde o diskriminaci ale..prece jen ma jit o estetiku |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
..filip

Zaslal: Ut Máj 01, 2007 9:49 pm Predmet: |
 |
|
no taketo myslienky ma napadaju vzdy ked ide o tetovanie.. ale o to prave ide!! nemysliet na to ako budem vyzerat ked budem mat 60! ide o to ako budem vyzerat zajtra, ako sa budem citit zajtra, ci si poviem whats the fucking story this mornig glory... |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
BetterMan

|
Zaslal: Ut Máj 01, 2007 10:06 pm Predmet: |
 |
|
..filip Napísal: |
taka tema tu uz tiez bola, ale zas ju neviem najst... je dost mozne stare, dlho neaktivne temy sa mazu automaticky...
ja osobne jedno mam a v najblizsich tyzdnoch pribudne druhe
 |
A ake mas? Mne kamaratka odporucala nejakych v Prahe na Florenci...ze vraj brutal profici....nejaki...neviem ci rumuni alebo bulhari...ze su spicka a spravia obrazok skoro na nerozoznaie... |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
..filip

Zaslal: St Máj 02, 2007 7:32 am Predmet: |
 |
|
mam takeho tribal tigra na ruke, a idem si dat taky mini plamen na clenok (nieco podobne ako audioslave logo) |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Tara.M

Zaslal: St Máj 02, 2007 9:01 am Predmet: |
 |
|
tak nevim panove..zacinam mit nezkrotnou chut si na hrud vytetovat podobiznu liama:D |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
BetterMan

|
Zaslal: St Máj 02, 2007 3:12 pm Predmet: |
 |
|
Tara.M Napísal: |
tak nevim panove..zacinam mit nezkrotnou chut si na hrud vytetovat podobiznu liama:D |
Na jeden prsnik jedno oko na druhy druhe:)  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
tintin

Založený: 15.11.2005 Príspevky: 64 Bydlisko: Prešov  |
Zaslal: St Máj 02, 2007 3:20 pm Predmet: |
 |
|
BetterMan Napísal: |
Na jeden prsnik jedno oko na druhy druhe:)  |
tak to by bolo fakt originalne, urcite by sa to aj liamovi pacilo  _________________ people try to put us down, i'm just talkin' 'bout my generation...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Tara.M

Zaslal: St Máj 02, 2007 3:48 pm Predmet: |
 |
|
jdu do toho...jeste slusny piercing abych pipala i na letisti a jdu zalozit rockovou kapelu..kam se na me bude hrabat Beckham s Williamsem |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
lonely_soul

Založený: 17.11.2005 Príspevky: 450
 |
Zaslal: St Máj 02, 2007 11:16 pm Predmet: |
 |
|
Cool napad! Potom sem urcite posli fotku, aby sme mohli posudit ako sa to podarilo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
 |