Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Dôvod, pre ktorý Noel napísal Live Forever

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Št Máj 03, 2007 5:58 pm    Predmet: Dôvod, pre ktorý Noel napísal Live Forever Odpovedať s citátom Back to top

Dnes na MTV news bola správa, že Noel sa nechal počuť, že Live Forever napísal pre to, že mal depresiu po počúvaní Nirvany.
Pre mňa novinka, neviem ako pre Vás.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Št Máj 03, 2007 9:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pre mna informacia, nad ktorou sa nepozastavujem..uz tolkokrat vyprdli nejaku volovinu z ust a clovek sa zadumal, ci to fakt mysli vazne..podla mojho nazoru, tuto vec povedal z toho dovodu, ze mu to pasovalo do vety..do kontextu..aby sa to dobre citalo v novinach Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Máj 04, 2007 8:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja uz som to tiez kdesi pocul. Live forever bolo vraj inspirovane Nirvanou a potom ked to Kurt zabalil to nabralo akoze velku symboliku. Ved aj v tom druhom klipe sa na chvilku mihol.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: